Buffet catering van Haute Cuisine


BUFFET DINER HAUTE CUISINE II

Warm gerechten

Zacht gegaarde geconfijte kalfslende met jus van sjalotten, gestoofde spitskool met persilade
Lamsracks van Nederlands lam, gefermenteerde knoflook en fijne ratatouille groenten
Heilbot filet uit de oven met chutney van pomodori tomaat en saus Taggiasche olijven
Klassieke Orecchiette pasta met gamba’s met pancetta en truffel room

 

Koud gerechten
Huisgemaakte Italiaanse salade met zacht gegaard Imberico varkens lende
Roleaux van eendenlever met gerookte eendenborst salade van knolselderij en appel
Rillette van Schotse zalm met rauw gemarineerde zalm en citrusvruchten schuim
Gamba’s kort gesauteerd met wasabi furikake en een salade van zeewier en iceberg
Salade Nicoise met gemarineerde Bleu Vin tonijn, scharrel eitje en fijne boontjes

 

Bijgerechten
Roseval aardappeltjes uit de oven met rozemarijn en knoflook,
groenten van het seizoen, 4 verschillende salades
Brood, boter kruidenboter verschillende soorten vinaigrettes en koude sauzen

Buffet diner 2

Meer catering in eindhoven

 

Terug naar Buffet Catering