BUFFET DINER HAUTE CUISINE II
Warm gerechten
Zacht gegaarde geconfijte kalfslende met jus van sjalotten, gestoofde spitskool met persilade
Lamsracks van Nederlands lam, gefermenteerde knoflook en fijne ratatouille groenten
Heilbot filet uit de oven met chutney van pomodori tomaat en saus Taggiasche olijven
Klassieke Orecchiette pasta met gamba’s met pancetta en truffel room
Koud gerechten
Huisgemaakte Italiaanse salade met zacht gegaard Imberico varkens lende
Roleaux van eendenlever met gerookte eendenborst salade van knolselderij en appel
Rillette van Schotse zalm met rauw gemarineerde zalm en citrusvruchten schuim
Gamba’s kort gesauteerd met wasabi furikake en een salade van zeewier en iceberg
Salade Nicoise met gemarineerde Bleu Vin tonijn, scharrel eitje en fijne boontjes
Bijgerechten
Roseval aardappeltjes uit de oven met rozemarijn en knoflook,
groenten van het seizoen, 4 verschillende salades
Brood, boter kruidenboter verschillende soorten vinaigrettes en koude sauzen
Meer catering in eindhoven
Terug naar Buffet Catering |