Prachtige Catering Locaties

Haute Cuisine Catering

Catering locaties

Catering Locatie

Officiële trouwlocatie
Sint-Oedenrode

Locatie

Interieur van de feestlocatie

Locatie Catering in de avond

Trouwlocatie/feestlocatie Eindhoven
't Ketelhuis

Catering Locatie

Prachtige feestlocatie
Eindhoven

Locatie

Open haard
Leeshoeve Veghel

Locatie Catering in de avond

Officiële trouwen locatie
Veghel


Trouwlocatie / Trouwen Feestlocaties bij Eindhoven en Den Bosch

Catering Haute Cuisine Brabant mag feesten organiseren op de volgende drie top locaties, tussen de steden Helmond, Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, ('s Hertogenbosch), Kasteel Sint Oedenrode precies tussen Den Bosch en Eindhoven, een prachtige party boerderij in Veghel en een nostalgische party boerderij te Eindhoven.

Catering locaties Brabant in de regio Helmond / Tilburg

Deze Locaties zijn uitstekend geschikt om te trouwen. Op kasteeltje Sint Oedenrode is er zelfs de mogelijkheid om buiten te trouwen, zowel het kasteel als de boerderij in Veghel zijn officiele trouwlocaties.

Culinaire Catering Brabant

Catering Haute Cuisine Brabant bezorgt u op deze locaties culinaire verrassingen of het nu om een feestelijk diner gaat of om een warm koud buffet, het verrassende Live Cooking (show Cooking) of bijvoorbeeld een walking diner, culinair is het van de allerbeste kwaliteit.

Feesten op een unieke catering locatie in Brabant

Voor een leuke feestavond zijn de locaties natuurlijk zeer geschikt, klassieke locaties met een modern tintje. Onze goede ideeen en culinaire lekkere hapjes zullen zeker mee helpen aan het slagen van uw feest.

Entertainment artiesten aankleding

Naast het culinaire heeft Catering Haute Cuisine Brabant veel contacten met entertainers, artiesten en met allerlei bedrijven op het gebied van decoratie en inrichting. Denk bijvoorbeeld aan de verlichte dansvloer.

Culinaire Mogelijkheden op deze trouwlocaties / feestlocaties:
Walking Dinner, Show Cooking, Fingerfood, Sushi, Tapas (Spaans Buffet), Diner Buffet, Warm Koud Buffet, High Tea, Luxe Barbecue, Diner, Lekkere Borrelhapjes.

Partytent locatie

Uniek om te feesten of te trouwen in de mooiste feestlocaties / trouwlocaties tussen Eindhoven, Tilburg, Den Bosch ('s Hertogenbosch) en Helmond.

Catering in Eindhoven

Catering in Den BoschHaute Cuisine Catering | Jagersheuvelstraat 50 | 5222 BJ | ’s-Hertogenbosch | 0499 - 375 537