Catering in Eindhoven

Haute Cuisine Catering

Catering Eindhoven en omstreken

Onze kok, Teun, is de grote motor achter de culinaire catering service van Haute Cuisine Catering. Door zijn jarenlange ervaring is hij culinair één van de betere in Nederland. Hij heeft jarenlang in sterren-zaken gewerkt en reeds enkele jaren chefkok in cateringbedrijven voor een perfecte culinaire invulling van uw feesten. Met al deze ervaring kwamen we op het idee om in Eindhoven en directe omgeving een culinair catering bedrijf te starten. Het begon met catering aan huis voor 15 personen, maar direct erna mochten we het eerste culinaire walking diner verzorgen met bijbehorende wijnen. Een aantal bedrijven in Eindhoven ontdekte de culinaire catering en wij mochten hun gasten verwennen.

Vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op: 0499 - 375 537 of mail naar: info@hautecuisinecatering.nl.

Catering, organisatie en Partyverhuur

De catering bestaat niet alleen uit het culinaire gedeelte. Wij huren ons feestmateriaal bij de beste partytent verhuur bedrijven en stellen daaraan de hoogste eisen. Wat betreft partyverhuur hebben we de keuze uit alle stijlen: luxe, exclusief, modern, trendy of lounge. Onze partyverhuur afdeling werkt geheel op maat.

Personeel van Culinaire Catering service Eindhoven

Bij exclusief luxe catering hoort leuk en goed personeel. Catering Haute Cuisine maakt gebruik van professioneel jong personeel met veel ervaring zodat uw ontvangst tot in de puntjes geregeld is.

Hieronder een opsomming van particulieren en bedrijven in Eindhoven, Best, Boxtel, Son en Breugel, Nuenen, Mierlo, Geldrop, Waalre, Veldhoven, Nederwetten, Lieshout, Oirschot, Gerwen, Heeze, leende, Steensel, Knegsel, Wintelre, Acht, Vessem, Middelbeers en Oostelbeers waar wij de party catering service mochten verzorgen.

Catering Barbecue Eindhoven Partytent decoratie en catering
Interieur Eten Den Bosch

Catering Referenties Omgeving Eindhoven

1. Catering in de gemeente Best voor Fam. vogels. De culinaire invulling van hun 40 ste verjaardag bestond uit tapas catering, sushi, show cooking, luxe warm en koud buffet.

2. Catering in Leende. Totaal catering bestaande uit partytenten en meer partyverhuur benodigdheden. Met als catering invulling luxe barbecue, wokken live cooking en show cooking. De partytent was 5x5 meter groot. De Partytent model Pagode was 10x10 meter groot. Verder was er nog een toiletwagen.

3. Catering Eindhoven, Waalre, Best, Veldhoven, Nuenen, Son en Breugel, Boxtel en Geldrop. Namens een leverancier mochten wij bij deze bedrijven culinaire borrelhapjes leveren. In totaal leverde wij voor deze dag 5000 lekkere culinaire hapjes en werden gekoeld geleverd. Ook zorgde wij dat op ieder bedrijf een aantal prachtige statafels stonden.

4. Vip Catering Boxtel, aangeboden door de ouders een 8-gangen Diner met exclusieve wijnen.

5. Catering in Oirschot. Elk kwartaal voor het beste personeelslid een champagne ontbijt, barbecue of hors d' oeuvre of culinaire borrelhapjes.

6. Huwelijk van Winters - van Boxtel. Culinaire bruiloft catering in Oirschot zelf. Engelse High Tea voor de ontvangst van de familie. Culinaire borrelhapjes tijdens de borrel en receptie. s´Avonds een sitting down diner 6-gangen met bijpassende wijnen.

7. Bruiloft bij van de Ven. De catering opdracht was in Heeze. Er was een zeer exclusief feest met verrassende gerechten d.m.v. show cooking, wokken en een luxe barbecue. Als afsluiter een heerlijk dessert Buffet in de spiegeltent uit België.

8. Catering in Geldrop. Personeelsfeest met de Vakantie met een borrel. Zeer luxe exclusieve barbecue catering.

9. Catering in de buurt van Waalre voor de 50 ste verjaardag. dhr Boxmeer wilde dat wij de culinaire borrelhapjes en lekker borrelgarnituur, tapas en sushi laten bezorgen.

10. Personeelsfeest & Bedrijfsfeest voor een exclusief bedrijfje in Veldhoven bestaande uit een 3 daags evenement. Dag 1: een luxe barbecue voor 40 personen
Dag 2: een luxe diner voor 22 gasten
Dag 3: openhuis voor familie en kennissen met culinaire luxe hapjes, een prachtige partytent van 5x5 meter en een van 10 x 10 meter. Ook luxe tafels, stoelen, linnengoed en 5-armige kandelaars.

11. Catering in Veldhoven met exclusieve modeshow, live cooking, lekkere kleine hartige hapjes en zoete hapjes.

12. Dhr. en Mevr. van der Meer verzorging 25 jarige bruiloft in Son en Breugel. Wij mochten de gasten van 16.00 tot 21.00 verwennen met een italiaans walking diner en allerlei kleine lekkere luxe hapjes.

13. Catering in Waalre voor de 40 ste verjaardag van mevrouw Everts. Leuk feest van 16.00 tot 23.00 met een spaanse gitarist en optreden van de crazy piano´s. Heerlijke wijnen, partyverhuur en bloemdecoratie. Culinair het meest bijzondere walking diner dat we ooit gemaakt hebben.

14. Catering Service in Aalst Waalre met high tea catering. ´s Middags een overheerlijke high tea en ´s avonds amuses en een barbecue met uitzonderlijke gerechten.

15. Catering in Eindhoven op een open dag. Heropening groot garagebedrijf 3 daags spektakel voor circa 3500 gasten. Heerlijke koffie, drankjes, lekkere borrelhapjes en bittergarnituur.

16. Thuis Catering in Boxtel. Hiervoor hadden we luxe partytenten en partyverhuur geregeld voor een jubileumfeest. Exclusief diner aan huis 8-gangen, vorkje prikken met meer dan voortreffelijke wijnen.

Voor meer informatie over catering in eindhoven en omgeving kunt u altijd contact met ons opnemen.

Meer links over catering in Eindhoven:
High tea Eindhoven / Oirschot
Walking Dinner Eindhoven / Best
Borrelhapjes Eindhoven / Son
Luxe barbecue Catering Eindhoven / Veldhoven
Chef Kok aan Huis, Catering Thuis Eindhoven / Boxtel
Tapas Eindhoven / Geldrop
Warm Koud Buffet Eindhoven / Waalre
Live Cooking Eindhoven Aalst NuenenHaute Cuisine Catering | Jagersheuvelstraat 50 | 5222 BJ | ’s-Hertogenbosch | 0499 - 375 537