Over onze kok en catering diensten

Haute Cuisine Catering

Over ons en onze Chefkok

Haute Cuisine Catering zorgt voor een onvergetelijk culinair hoogtepunt. Door een geweldig team en een ervaren chefkok aan het hoofd kunnen wij onze hoge doelstellingen halen. Onze chefkok leerde het vak bij de grootste chefkoks van Nederland: Cas Spijkers, de Swaen **, Wulf Engel, Duinrand **, Lucas Rive, de Bokkedoorns **.

De Chefkok van Haute Cuisine Catering gebruikt biologische producten van het seizoen. Wij selecteren zorgvuldig op smaak en kwaliteit!

Chefkok aan het werk Chefkok Spijkers referentie Kok catering in actie
Kok catering in actie

"Teun is een door mij zeer gewaardeerd (ex)collega kok. Wij hebben elkaar in 1989 leren kennen in de keukens van De Swaen in Oisterwijk toen Teun mijn keukenteam kwam versterken als kok. Teun is een man met het hart op de juiste plaats. Hij ging en gáát ervoor en dat is wat ik bij heel veel collega’s vaak mis: L’amour voor het vak. Door mijn escapades naar de TV wereld en door mijn werkzaamheden in mijn eigen bedrijf, Métier de Cas, heb ik De Swaen in 1996 verlaten en ben daardoor Teun voor een periode van ongeveer 5 jaar uit het oog verloren. Maar niet uit mijn hart.

Ik kwam hem begin jaren 2000 weer tegen en heb hem uitgenodigd om met mij te koken in Hong Kong op de beurs waar ik voor Princess werk. Onze hernieuwde kennismaking is mij zo goed bevallen dat Teun sinds die tijd regelmatig met mij op (wereld) reis gaat om samen met mij te koken.

Door deze nieuwe samenwerking kan ik ook recht vanuit mijn eigen koks-hart zeggen dat Teun, in de jaren dat we elkaar niet meer zo veel zagen, zich heel erg goed ontwikkeld heeft als chefkok en zich de moderne kooktechnieken goed heeft meester gemaakt. Hij is een groot vakman met een groot organisatorisch vermogen die kwaliteit en smaak hoog in het vaandel heeft behouden. Eerlijk en lekker koken en dat ook op een perfecte manier presenteren. Hij is als chefkok zelfverzekerd en daar heeft hij ook alle reden toe. Hij gaat voor het vak als chefkok en dat ook nog op een prettig menselijke manier. Het is goed samenwerken met hem. Vóila, met culinaire groet,"
Cas Spijkers, Oisterwijk, mei 2009

* = MichelinsterHaute Cuisine Catering | Jagersheuvelstraat 50 | 5222 BJ | ’s-Hertogenbosch | 0499 - 375 537