Buffet catering van Haute Cuisine


Buffet diner
Warm

Hollandse ossenhaas Rossini met een portsaus en pommes fondant

Livar varkens schouder zacht gegaard met ragout van paddenstoelen en een lichte salie jus

Kabeljauw rug met een saus van saffraan en fijne schaal en schelpdiertjes

Brandade van gerookte wilde zalm met zeebaarsfilet uit de oven en citroen boter

koud
Salade Capresse met pomodori tomaat en buffel mozzarella
Stellendamse garnaaltjes met Vandouvan mayonaise en watermeloen gelei
Pastrami van kalfsmuis met een salade van Little Gem en Taggiasche Olijfjes
Geconfijte licht gerookte filet van zalm met een salade van mango en rettich
Rillet van parelhoender met salade van truffel en aardappel en tranche gepekelde filet  

 

Bijgerechten
Aardappel gratin met parmaham, basmati rijst, groenten van het seizoen, 4 verschillende salades
Brood, boter kruidenboter verschillende soorten vinaigrettes en koude sauzen

 

Terug naar Buffet Catering


Zoekt u buffetten of diner aanbod in Noord Brabant, zoals buffetten in Eindhoven en Den Bosch? Dan zijn wij de geschikte partij. Neem Contact met osn op voor meer informatie.