Back To Basic - Diner Catering
Wisselend met het moois wat het seizoen brengt
Voorgerechten
Salade met gefrituurde asperges en ham van beemster lam, vinaigrette van citrus.
***
Lauw warme asperge salade met gepocheerd scharreleitje en mul filet uit de oven.
Soepen
Crème van asperges met fijn gemarineerd spek van het scharrelvarken.
***
Koude crème van prei en aardappel met haringkaviaar en tartaar van Hollandse nieuwe.
Hoofdgerechten
Zacht gegaarde filet van beemster lam met gebakken asperges en een stoofpotje van de bout.
***
Gebakken rogvleugel met en ragout van asperges, zeekraal en lamsoren, saus gemonteerd met sjalottenboter.
Desserts
Aardbeien van de volle grond met hangop van yoghurt en een kletskop van kokos.
***
Crème van mascarpone met aceto balsamico en frambozen en amandelchips
Terug naar onze Diner Catering
Heerlijke Diner catering in Noord Brabant, zoals Diner catering in Eindhoven en Diner catering in Den Bosch.
|