Ons aanbod van private dining met een eigen kok aan huis


Haute Cuisine à la Carte Private Dining Thuis
met al het moois wat het seizoen brengt

 

Voorgerechten

Salade van asperges (seizoen)
Salade met gefrituurde asperges en ham van Beemster lam, vinaigrette van citrus.
*
Lauwwarme asperges (seizoen)
Lauw warme asperge salade met gepocheerd scharreleitje en mul filet uit de oven.
*
Pastrami van kalfsvlees
Met compote van gepofte paprika, kruiden kletskop en fijne veldsla
*
Gerookte eendenborst
Tranches zacht gerookte eendenborst met rillette van de poot en kaantjes
*
Gemarineerde Hollandse garnaaltjes
Taartje van garnaaltjes met avocadomayonaise sneeuw van kerrie en emmentaler tuille
*
Balik gerookte zalm
Exclusief Zwitsers gerookte zalm klassiek geserveerd met kappertjes, rode ui en blini
*
Salade met Mozzarella
Rucola salade met tartaar van tomaat, buffel mozzarella en basilicum crème
*
Cannelloni van komkommer
Cannelloni van komkommer gevuld met aardappel. salade van zeewier en yuzu dressing
*
Salade met scheermessen
Fijne salade met scheermessen, geschroeide coquilles en kreeftencaramel
*
Ganzenlever
Crème brulée van ganzenlever met appelcompote en appelchips

 

Soepen

Asperge crème (seizoen)
Crème van asperges met fijn gemarineerd spek van het scharrelvarken.
*
Crème van prei
Koude crème van prei en aardappel met haringkaviaar en tartaar van Makreel.
*
Aardappel met langoustine
Soepje van gerookte aardappel met gebakken langoustines Doperwten Cappuccino Cappuccino van doperwten en tomaat met kerrie room
*
Tom Ka Kai
Thaise soep met kip, ei en verse roerbak groenten

 

Tussengerechten

Warme Cannelloni van Zalm
Gevuld met gemarineerde garnaaltjes, gestoofde kropsla en zeewier 
*
Gepocheerde scholfilet
Met ras el hanout  waarbij gepocheerde scholfilet en saus met gezouten citrusvruchten
*
Piepkuiken
Met truffel gevulde filet zacht gegaard en een crème saus
*
Imberico varkensprocureur
16 uur gegaarde procureur gelakeerd met oosterse siroop

 

Hoofdgerechten

Filet van Beemster
lam Zacht gegaarde filet van Beemster lam met gebakken asperges en een stoofpotje van de bout
*
Rogvleugel
Gebakken rogvleugel met en ragout van asperges, zeekraal en lamsoren, saus gemonteerd met sjalottenboter
*
Zeebaarsfilet
Filet uit de oven met fijne kruiden, gestoofde kool noten crumble en olijfolie jus
*
Groentetaartje(vega)
Taartje van gepofte aubergine, courgette, paprika en artisjokken, geitenkaas, Jus van aceto balsamico, olie en  olijven
*
Stapeltje van groenten (vega)
Gestapeld gestoofde knolselderij, witlof, aardappel, vegetarisch gehakt en portobello met een jus van morieltje
*
Kalfssucade
Rosé gebraden kalfssucade met gekonfijte witlof
*
Gebraiseerde parelhoeder filet
Met jus van morieltje en een garnituur van Bonne Femme
*
Runderhaas
Hollandse runderhaas met gestoofde spitskool persilade en aardappel gnocchi
*
Kalfslende
In zijn geheel gebraden met gekonfijte zilveruitjes en truffeljus en aardappelchips

 

Desserts

Aardbeien met hangop
Aardbeien van de volle grond met hangop van yoghurt en een kletskop van kokos
*
Mascarpone crème
Crème van mascarpone met aceto balsamico en frambozen en amandelchips
*
Jungle taste
Taartje van banaan, mango en passie vrucht met een caramel van saffraan
*
Roomboter Babbelaar
Roomboter babbelaar met chocolade crème en vanille saus
*
Bladerdeeg met peer
Bladerdeeg met peer en roquefort
*
Gepocheerde appel
Met gele room en karamelsaus Rote Grutze met hangop van yoghurt en vanillecrème
*
Honing madeleine
Met ananas uit de oven
*
Cerises
Drie bereidingen van kersen (lolly, bitterbal, dooier)
*
Verse chocolademousse
Chocolade mousse in glas gepresenteerd

Catering aan huis


Kok aan huis nodig in Noord Brabant, bekijk de catering in Den Bosch en catering in Eindhoven pagina's .