Haute Cuisine menu Private Dining Thuis
Salade van kreeft met meiknol en acaciahoning
Crème van prei met truffel en snoekbaarsworstje
In zoethout gepaneerde kalfszwezerik met een compote van zoete ui
Gecarameliseerde eendeborst, geconfijte poot en eigen jus met bietensiroop
Taartje van Pure Chocolade, krokante banaan en vanille-ijs
Table D’Hote Menu - Catering aan huis
Fijne salade met scheermessen, geschroeide coquilles en kreeftencaramel
Crème brulee van ganzenlever met appelcompote en appelchips
Soepje van gerookte aardappel met gebakken langoustines
Risotto met truffel en krokant gebakken scharrelvarkenswang
Rosé gebraden kalfssucade met geconfijte witlof
Bladerdeeg met peer en roquefort
Framboos met crème van mascarpone en aceto balsamico
Kok aan huis nodig in Noord Brabant, bekijk de catering in Den Bosch en catering in Eindhoven pagina's . |