Live Koken


Live Cooking Aanbod

Amuse
Grisinni met serranoham
Grote olijven
Gemarineerde tonijn met antiboise
Bladerdeeg met geitenkaas met honing en walnoten
Eendelevermousse met chutney van sjalot

 

Voorgerecht van vis
Gegrilde coquille met geprakte aardappel en truffel
Cappuccino van kreeft met schuim van knoflook
Blinis met gerookte zalm crème fraîche en haringkaviaar

 

Hoofdgerecht van vlees
Gebakken steak van kalfsvlees met mosterdcrème
Gecarameliseerde eendenborstfilet met sinaasappelcompote

A la minute gebakken ossenhaas met gepofte groenten op Toscaanse wijze

 

Dessert
Guillotine Reypenaer VSOP
Drie bereidingen van kersen
Eidooier van yoghurt met honingkaramel en aardbeien

Prijs € 32,50


Kok Live

Terug naar Live Cooking


Onze focus van live cooking ligt voornamelijk in de regio Noord-Brabant, zoals in Den Bosch en Eindhoven.